AktualityVideo

Vianoce sú tu!

poradna

Takmer 3000 ľudí zaplnilo 16. decembra stred nášho mesta, aby sa na pár chvíľ s Vianočným kamiónom Coca – Cola nechalo uniesť do rozprávkového sveta detskej fantázie plnej ligotavých svetielok.

Už po štrnástykrát, 20. novembra 2013 vyrazil na svoje turné tradičný, po celom svete známy Vianočný kamión, aby v predvianočnom období navštívil 15 miest na Slovensku. S obľúbenou piesňou „Vianoce už prišli“ priviezol radosť a sviatočnú atmosféru aj do Zlatých Moraviec.

Už od pol štvrtej poobede sa Námestie A. Hlinku pomaly zapĺňalo malými i veľkými zvedavcami, aby o pol piatej na vlastné oči uvideli a spoločne privítali prichádzajúci rozžiarený kamión Coca – Cola, všetkým dobre známy z televíznych reklám.

Zatajený dych detí a iskričky v ich očkách prezrádzali prekvapenie, na ktoré sa tak ľahko nezabúda. V doprovode Santa Clausových pomocníkov, červených Coca – Cola škriatkov, si deti mohli sadnúť na kolená naozajstnému Santa Clausovi a spoločne sa s ním odfotografovať v jeho útulnej obývačke, ktorá sa skrývala v návese kamióna.

Atmosféra tohto jedinečného podujatia bola dokonale dotvorená vianočnými piesňami žiakov Základnej umeleckej školy a najmenšími tanečníkmi školy Old school brothers.

Poslaním Coca-Cola Kamiónu je okrem potešenia, ktoré zo sebou prináša, aj podpora miestnych komunít a charitatívnych organizácií. Aj tento rok sa počas jeho pobytu v mestách predávajú vybrané suveníry, z ktorých výťažok bude venovaný na podporu dobročinných aktivít v danom meste. Tak tomu bolo aj u nás. Pri tejto príležitosti, po ukončení predaja, odovzdala moderátorka akcie primátorovi mesta Zlaté Moravce Petrovi Lednárovi symbolický šek, zatiaľ ešte na nevyčíslenú sumu.

„Coca-Cola Vianočný kamión sa po štrnástich rokoch stal už vítanou tradíciou. Ľudia nás oslovujú a želajú si, aby sme zavítali práve do ich mesta. My sami sa tešíme, keď vidíme, s akým záujmom nás obyvatelia miest vítajú,“ uviedol Jakub Loos, manažér projektu a dodáva: „aj tento rok sme v spolupráci s mestami starostlivo vybrali organizácie, ktoré v rámci tejto akcie podporíme.“

Súčasťou sviatočne ladeného programu bol okrem iného, aj špeciálny tanec pre deti počas sprievodnej piesni „Vianoce už prišli“. Naše malé ratolesti zabavil a zároveň i zahrial. Na záver celej akcie (o 18.30 h) sme sa so Santom rozlúčili a kamión odprevadili na cestu do ďalšieho mesta, aby stihol rozdať radosť ešte mnohým deťom.

Pre tých, ktorí sa nebudú môcť prísť pozrieť na Coca-Cola Vianočný kamión, je pripravená internetová stránka www.vanocnikamion.sk, na ktorej každý môže nájsť fotografie z miest, ktoré kamión už navštívil. Informácie budú tiež priebežne zverejňované na fan page Coca-Cola Vianočný kamión na Facebooku.

„The Coca-Cola Company“

Spoločnosť Coca-Cola (NYSE: KO) je najväčším výrobcom nápojov na svete a osviežuje zákazníkov takmer 500 značkami perlivých a neperlivých nápojov. Spolu so značkou Coca-Cola, ktorá je uznávaná ako najcennejšia značka na svete, patrí do portfólia spoločnosti pätnásť značiek s hodnotou pohybujúcou sa rádovo v miliardách dolárov. Sú to napríklad značky Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, Powerade, Cappy alebo illy issimo. Coca-Cola je v celosvetovom meradle najväčším dodávateľom perlivých nápojov, džúsov, džúsových nápojov, ako aj čajov a káv na okamžitú spotrebu. Prostredníctvom najväčšieho nápojového distribučného systému na svete si spotrebitelia vo viac ako 200 štátoch vychutnávajú nápoje spoločnosti v množstve 1,7 miliardy porcií denne. Spoločnosť Coca-Cola sa trvalo angažuje pri budovaní udržateľných spoločenstiev a zameriava sa na iniciatívy, ktoré chránia životné prostredie a šetria prírodné zdroje, podporuje aktívny a zdravý život, vytvára bezpečné a otvorené pracovné prostredie pre svojich spolupracovníkov a podporuje hospodársky rozvoj v spoločenstvách, kde pôsobí. Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke http://www.thecoca-colacompany.com

Ľ. Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button